Nexus Electronics participa la Mobile World Congress 2018

Nexus Electronics isi va prezenta solutiile software pentru dezvoltarea business-urilor in cadrul evenimentului anual Mobile World Congress.

MWC2018-largev3.jpg

Nexus Electronics se pregateste cu acelasi entuziasm si in acest an de participarea la prestigiosul eveniment Mobile World Congress 2018, care va avea loc in perioada 26 februarie – 1 martie. Produsele principale pe care le vom prezenta sunt sistemul Zimplu CRM si noua platforma in care vom fuziona acest sistem CRM cu aplicatia de monitorizare auto, GPS Tracking.

Mobile World Congress este cel mai important eveniment la nivel global, in cadrul caruia se reunesc cei mai importanti jucatori din domeniul tehnologic, de la producatori, la operatori si furnizori de diverse produse si servicii mobile. Este de la sine inteles ca Nexus Electronics trebuie sa se alinieze la eforturile pentru evolutia tehnologica, iar participarea la MWC reprezinta ocazia perfecta pentru dobandirea de know-how, dar si pentru expunere internationala.

Nexus Electronics va prezinta cele mai noi stiri de la Mobile World Congress

In cadrul fiecarui departament al companiei Nexus Electronics depunem eforturi sustinute pentru a ramane conectati la cele mai noi descoperiri din industria software, in ideea dezvoltarii unor produse si servicii la cel mai inalt nivel de calitate si conform asteptarilor clientilor.

Participarea la un eveniment de o asemenea amploare din domeniul IT reprezinta ocazia perfecta pentru a ne face update-urile necesare atingerii obiectivelor de business, dar si pentru prezentarea noii platforme Nexus prin care am creat o legatura intre tehnologia sistemului Zimplu CRM si cea a sistemului de monitorizare auto Nexus GPS Tracking.

Si cum credem ca vestile bune si interesante trebuie impartasite, ne luam angajamentul de a va tine la curent cu toate noutatile din cadrul evenimentului, prin transmisii live de la fata locului, cat si prin materiale redactate la finalul acestuia.

Intrati pe site-ul Nexus Romania pentru mai multe detalii.

Mobile World Congress – inovatie si dezvoltare tehnologica

Tehnologia ne este alaturi sub o forma sau alta in fiecare moment al vietii, iar dezvoltarea solutiilor mobile a devenit un deziderat pentru toate companiile care isi doresc sa mentina fidelitatea consumatorilor. Adaptarea la cerintele tot mai riguroase ale publicului este imperioasa pentru orice companie care isi doreste sa se mentina in topul preferintelor, iar Mobile World Congress ofera tuturor creatorilor de idei si inovatii oportunitatea de a-si promova modalitatile prin care isi propun sa ramana sau sa devina lideri de piata.

Dintre participantii anului 2018 mentionam numai o mica parte: Samsung, Sony, LG, Erricson, Huawei, Nokia, McAfee, Xiaomi, Vodafone etc., toti fiind asteptati sa iasa la rampa cu tehnologiile cele mai revolutionare.

Despre Mobile World Congress

MWC inseamna 3 zile de invatare, motivare si dezvoltare pentru toate companiile care si-au propus ca unul dintre obiectivele de business sa fie intampinarea oricarei nevoi pe care clientii o pot ridica.

Este de la sine inteles de ce toti producatorii si furnizorii din industria tech si IT de la nivel global se lupta pentru a prinde un loc pe lista expozantilor.

Despre Nexus Electronics

Inca din 2006, de cand am intrat pe piata, obiectivul nostru este sa dezvoltam solutii software performante si inovatoare, care sa reduca costurile operationale si sa maximizeze eficienta in companii. Suntem mandri pentru ca am reusit sa castigam aprecierea a peste 1200 de parteneri, oferindu-le servicii profesioniste, know-how si flexibilitate.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul nexusromania.com sau contactati-ne la adresa: office@nexusromania.com.