Evenimente

Nexus Electronics participa la Targul CeBit 2018

Cebit 2018 este unul dintre cele mai importante targuri din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. Evenimentul va avea loc la Hanovra intre 11-15 iunie 2018, si va aduna sub acelasi acoperis specialisti din domeniul hardware si software, al tehnologiilor inovative, sistemelor de telecomunicatii cu aplicabilitate in sectorul public, industrial si casnic, sistemelor de protectie a datelor si achizitii de date de mari dimensiuni si e-commerce. Tema principala a editiei din acest an va fi digitalizarea generala a produselor si eliminarea temerilor referitoare la furturile de date si a hackerilor.

cebit 2018.jpg

Nexus Electronics isi prezinta vedetele din portofoliu

Anul acesta am ales sa ne promovam produsele cele mai de succes din portofoliu: Nexus GPS Tracking, cu accent pe noua functionalitatea de Rutare, si Zimplu CRM.

De cand a fost lansata acum cateva luni functionalitatea de Planificare a Rutelor, a devenit punctul de atractie al managerilor flotelor auto. Este exact ceea ce speram si asteptam, cunoscand foarte bine frustrarea pe care traficul infernal din Romania, si in special din capitala, o poate aduce atat soferilor, cat si managerilor companiilor de livrari.

Zimplu CRM continua pe linia ascendenta, pastrandu-si statutul unui produs de top, care sustine atat activitatea agentilor de vanzari, cat si a departamentelor de helpdesk si customer support. Dupa ce si noi, in cadrul Nexus Electronics, am observat o crestere semnificativa a calitatii serviciilor pe care le oferim si a organizarii la nivelul activitatilor din companie, am ales sa promovam cat mai corect avantajele unui software de Customer Relationship Management.

Vom continua sa ne dezvoltam produsele din portofoliu si speram ca participarea la CeBit 2018 va fi punctul de start pentru idei inovatoare si utile clientilor nostri.

Ce vom putea vedea la targul CeBit 2018?

Expozitia este o platforma de prezentare pentru aproximativ 350 de companii inovatoare si permite celor peste 15.000 de participanti sa tina pasul cu cele mai recente propuneri din domeniul tehnologiilor business.

Foarte multe evenimente ale Cebit se vor concentra pe conceptul “Industria 4.0", termen care marcheaza interconectarea productiei industriale cu tehnologia informationala moderna. Interconectarea furnizorilor, masinilor, robotilor, a sistemelor de control si a serviciilor pentru clienti creeaza multe oportunitati, inclusiv pentru hotii de date si spionii industriali. Anul acesta se vor promova metodele prin care ne putem restabili siguranta in domeniul digital.

Intre participantii cunoscuti figureaza companii precum Facebook, Vodafone, SAP, Hewlett Packard, Huawei, Datev, VW si Deutsche Bahn. Deutsche telekom organizeaza conferinte. Microsoft insa, nu se va alatura acestora in acest an. Aproximativ 2500 de expozanti sunt asteptati la editia Cebit din acest an. Pentru prima data, targul organizeaza prelegeri si forumuri in salile din jurul standurilor si nu in afara centrului de congrese.