Fii la curent cu cele mai eficiente metode de optimizare a afacerii tale.

Abonează-te la newsletter!

5 Secrete Incredibile pe care nu le știai despre CRM


Te-ai întrebat vreodată cum este să nu ai nicio grijă cu privire la afacerea ta? Să știi că totul este în regulă, productivitatea crește, sunt găsite soluții rapide problemelor clienților companiei tale, iar echipa îți este organizată eficient, cum n-a mai fost vreodată? Bineînțeles că te-ai gândit! 

Continuă să citești acest articol pentru a scăpa de tot ce te trage înapoi și pentru a fi pe drumul potrivit pentru a-ți atinge toate obiectivele pe care le-ai setat pentru afacerea ta! 

Fă-te confortabil și începe să citești!

Ce este un Software CRM? 

În primul rând, trebuie să știi ce este cu adevărat un software CRM (Customer Relationship Management) și cu ce te poate ajuta. Dar înainte de asta, lasă-ne să-ți arătăm ce spun statisticile despre el. 

Rata de folosire a unui Software CRM este în continuă creștere

Industria CRM este într-o continuă creștere, în ultimii ani. În 2020, aceasta a crescut, global, de la 56% la 79%! Așadar, acest fapt denotă că managerii afacerilor chiar folosesc cu succes un Software CRM. Acesta stă la baza oricărei companii în plină dezvoltare. 

Ce înseamnă „CRM”?

Ei bine, a sosit momentul să afli despre ce este vorba aici! CRM este abrevierea (din engleză) de la „Customer Relationship Management”. Mai exact, este un sistem ce se ocupă cu gestionarea excelentă a interacțiunii companiei tale, atât cu potențialii clienți, cât și cu cei deja existenți. 

Treaba ta și a echipei tale va fi mult mai ușoară și vei vedea și de ce! 

Mai mult decât atât, după cum știi deja, comerțul este mai mult decât o simplă tranzacție între cel care vinde și cel care cumpără. Trebuie să te ocupi de o mulțime de conexiuni cu cel care îți cumpără produsul, prin prisma multor platforme, cum ar fi: web, social, customer service etc., și multor parteneri, astfel încât, acesta să fie mereu în contact cu brandul tău. 

Aici intervine „Eroul” – Software-ul CRM- singurul care te poate ajuta să-ți transformi lead-urile în clienți! 

Știm cât de greu îți este să îți gestionezi compania și problemele ce pot să apară. Tocmai de aceea, vrem să știi că afacerea ta va fi în siguranță cu un Software CRM drept cel mai bun prieten!

5 Secrete Incredibile despre CRM

În final, este momentul potrivit pentru a afla cele 5 Secrete Incredibile ce îți vor schimba viața, cu siguranță, căci îți vor schimba afacerea! 

 1. Clientul tău va ști că nu te-ai pregătit pentru întâlnirea de vânzări;
 2. Clienții tăi existenți sunt ca o Mină de Aur!;
 3. Este extrem de important să știi atunci când clienții au nevoie de tine;
 4. Dacă salvezi timp înseamnă că salvezi bani;
 5. Baza de date a clienților este vitală pentru afacerea ta!;

În cele ce urmează, vom folosi drept exemplu Zimplu CRM, soluția pe care noi o folosim deja în companie și despre care știm că se ridică la standarde înalte de calitate.t: 

 1. Clientul tău va ști că nu te-ai pregătit pentru întâlnirea de vânzări;
 1. Clienții tăi existenți sunt ca o Mină de Aur!;
 1. Este extrem de important să știi atunci când clienții au nevoie de tine;
 1. Dacă salvezi timp înseamnă că salvezi bani; 

Crearea automată a activităților– reprezentanții de vânzări nu vor uita etapa de urmărire, căci, în funcție de condiția stabilită, se va crea automat o activitate la un interval de timp stabilit și care le va aminti de acest pas important;

Trimiterea automată a e-mail-urilor – pe baza acestui modul, utilizatorii vor scăpa de stresul de a uita să trimită prin e-mail cererea de reînnoire a contractelor cu diverși clienți. De asemenea, vei avea o bază de date cu informații actualizate în timp real, fără probleme în timpul colaborării cu clienții;

 1. Baza de date a clienților este vitală pentru afacerea ta!;

Așadar, cu alte cuvinte, Zimplu este supereroul de care nu știai că ai nevoie! Toate informațiile de mai sus sunt tot ce trebuia să știi înainte de a te scufunda în această lume a oportunităților pe care Zimplu o are de oferit! 

Gata cu Secretele, haide să vorbim și despre Beneficiile unui Software CRM!

Acum, că știi deja în mare parte ce este acest software de gestionare a relațiilor cu clienții, este timpul să afli și beneficiile cu care vine la pachet:

 1. Super-eroul ce salvează timp! Îți pune în siguranță datele în Cloud, fiind accesibile în orice moment. Acest lucru înseamnă că orice echipă, de pe orice dispozitiv, le poate accesa. Fără îndoială, este o metodă ce îți salvează timpul, ca tu să te poți ocupa de ceea ce este cu adevărat important, cum ar fi dezvoltarea produselor și a afacerii, și rezolvarea lucrurilor ce au nevoie de atenția ta. 

Colaborarea echipelor cu colegii sau cu clienții va fi, în sfârșit, ușor de făcut!

 1. Organizarea nu a fost niciodată atât de ușoară! Probabil că te întrebi dacă ar trebui să folosești acest Software. Sigur că da! Este mai mult decât perfect pentru oricine dorește să își centralizeze informațiile și să își optimizeze toate operațiunile. Dar și pentru oricine dorește să acorde o atenție specială clienților și să ofere angajaților o platformă ușor de utilizat pentru a-și gestiona cu ușurință activitățile.
 1. Salvează bani cu CRM! Cum să faci asta? Ei bine, află că nu trebuie să îl cumperi și să îl instalezi pe fiecare dispozitiv al companiei tale! Acesta mută datele și serviciile în siguranță într-un mediu online, și astfel, productivitatea companiei tale va crește și îți va reduce costurile! 
 1. Lucrează de oriunde! Fiecare utilizator lucrează cu aceleași informații sincronizate automat, fie de pe dispozitive mobile, fie de pe calculatoare. Ești pregătit să îți iei rămas bun de la discontinuitatea datelor? 

Nu ne crezi? Verifică ce spun statisticile

1. 91% dintre afacerile cu 10 sau mai mulți angajați folosesc acum un Software CRM. (sursa: CRM Magazine);

Este o veste cu adevărat bună! Înseamnă că, dacă business-ul tău are mulți angajați, un software CRM, ca Zimplu, este perfect pentru tine! Echipele tale pot lucra eficient și pot fi foarte organizate, în timp ce clienții tăi sunt foarte mulțumiți de serviciile companiei tale. Totul va fi într-un singur loc și nicio informație nu se va pierde. Zimplu va ține evidența tuturor lucrurilor!

2. Cercetările arată că, în medie, 65% dintre agenții de vânzări care adoptă un CRM mobil își îndeplinesc normele vânzări. Însă, doar 22% – cei care nu folosesc CRM mobil- își îndeplinesc aceste norme;

Imaginează-ți că angajații tăi, în special agenții de vânzări, lucrează exact așa cum ar trebui. Își îndeplinesc normele de vânzări și sunteți cu toții mulțumiți, chiar și clienții voștri! Un software de gestionare a relațiilor cu clienții chiar face diferența! Și Zimplu CRM este exact ceea ce cauți, cu noua sa funcție de automatizare! Lucrezi de oriunde și oricând, cu Zimplu CRM pe mobil! 

Succesul îți bate la ușă, așa că fii gata să-i deschizi!

Învață mai multe despre Sistemul CRM, aici!

3. Companiile care folosesc software-ul CRM văd vânzările crescând cu 29%, productivitatea vânzărilor crescând cu 34%, iar acuratețea prognozelor de vânzări crește cu 42%. (Sursa: Salesforce);

Din nou, aceasta este o veste grozavă! După cum spuneam mai sus, cu Zimplu CRM economisești bani, pentru că economisești timp! Nu este nimic complicat, chiar dacă este un software foarte complex. Productivitatea în afacerile tuturor este ceva esențial, desigur! Deci, ai nevoie să crească constant. De aceea îți trebuie un software Zimplu CRM!

Rezolvă-ți problemele privind găsirea de soluții rapide ale obiecțiilor clienților, îmbunătățirea calității serviciilor, îndeplinirea cât mai rapidă a obiectivelor și ușurarea muncii!

SECRET BONUS!

Îți vom mai spune încă un mic secret: Să dorești ca ceva să se întâmple nu este suficient, dacă nu este urmat de mult efort și consecvență! 

Așa cum a spus Colin R. Davis: „Drumul către succes și drumul către eșec sunt aproape la fel”, astfel că, viitorul afacerii tale depinde de alegerile pe care le faci. Acționează și pune în practică ceea ce ai învățat în acest articol!

Fii gata să-ți conduci Compania către succes, făcându-ți, în același timp, clienții fericiți, datorită serviciilor excelente pe care le oferi! Click aici, acum!